Comunicat de la Junta Permanent de la Facultat de Psicologia

La Junta Permanent vol expressar la seva preocupació per les informacions que arriben a la Facultat en relació a la reducció pressupostària que amenaça la universitat pública catalana i que pot tenir conseqüències negatives en la formació i la recerca que són objectius bàsics d’aquesta.

Tot i ser conscients de la situació de crisi econòmica que estem patint, creiem cal tenir present que la contenció de la despesa no ha d’anar en detriment dels elements essencials de servei públic que la Universitat presta: la formació de professionals qualificats, la igualtat d’oportunitats en l’accés al coneixement i la producció d’una recerca científica de qualitat.

Per aquests motius, la Junta Permanent en nom de la Facultat de Psicologia es posiciona en contra de les retallades imposades per la Generalitat, que van en detriment de la qualitat de la Universitat pública i de la seva autonomia de gestió.

Igualment, la Junta Permanent demana a l’equip de Govern de la UAB que les mesures que calgui prendre en el Pla de Sostenibilitat s’adoptin amb el màxim consens possible.
Bellaterra, 23 de maig de 2011

Aquesta entrada ha esta publicada en Mobilitzacions, retallades, UAB. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s