ACTA ASSEMBLEA PUDUP

Data: 28/06/2011 / Hora: 18-20h. / Lloc: Sala de graus. Edifici històric UB

1. Properes accions

Es convoca una concentració unitària el 30 de juny a las 10:30h a Plaça Sant Jaume. A partir d’aquí, els concentrats duran a terme una acció relativa a les retallades a la universitat pública.

Coincidint amb la celebració de la passarel·la de moda 080 a l’Edifici Històric de la UB del 12 al 15 de juliol (http://www.080barcelonafashion.com/ca), es proposa realitzar una acció paral·lela de desfilada de “personatges precaris”. Es proposa convocar també els companys de sanitat. La comissió d’accions es trobarà el 5 de juliol a les 17h a la Sala de Graus de l’Edifici Històric de la UB per preparar l’acció.

2. Preparació de l’assemblea general de treballadors i estudiants de les universitats públiques catalanes

Durant aquest mes de juliol es començarà a preparar l’assemblea general d’universitats per al setembre. Cal concretar la data, però sembla que per convocar l’alumnat el millor seria que fos a finals de setembre. Es proposa fer una comissió específica per organitzar aquesta assemblea general i es farà una primera reunió el 5 de juliol a les 19h a la Sala de Graus de l’Edifici Històric de la UB. En aquesta reunió es confegirà una llista de correus de les persones que es vulguin implicar en l’organització.

3. Comunicació

Donat el creuament de vies de comunicació i els malentesos a què pot donar lloc, es proposa que la comissió de comunicació centralitzi un mailing alternatiu a la llista general de googlegroups on figurin correus d’organitzacions, plataformes, comitès i sindicats, als quals cal fer arribar informació de les accions de la PUDUP de manera més directa i clara. Algunes persones assistent ja s’han ofert per reunir les adreces d’aquesta mena de què disposen i fer-les arribar a la comissió.

Com es deia en el punt anterior, també s’ha proposat fer un grup de distribució de googlegroups per a la comissió de l’assemblea general.

4. Properes trobades

  •  Comissió d’accions PUDUP: 5 de juliol a les 17h a la Sala de Graus de l’Edifici Històric de la UB
  • Comissió per a l’organització de l’assemblea general d’universitats públiques: 5 de juliol a les 19h a la Sala de Graus de l’Edifici Històric de la UB
Aquesta entrada ha esta publicada en Actes, Assemblees, UAB, UB, UDG, UDL, UPC, UPF, URV. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s