Document de treball de l’Equip de Govern de la UAB amb dades dels professors i professores afectats

Aquí teniu el document de treball de l’Equip de Govern de la UAB amb les dades dels professors i professores afectats per Departament. Els primers documents són dels criteris que es volen seguir per realitzar els acomiadaments. A l’arxiu d’Excel trobareu les dades per cada Departament. Teniu en compte el següent:

  • La magnitud de la retallada en Capítol I, que arriba als 6,76 milions € (columna X de l’arxiu Excel). Aquesta xifra correspon al 7,93% del total de la despesa en salaris del PDI a la UAB.
  • Dels 6,76 milions € de retallada, 4,75 milions € (columna Y) corresponen a places estructurals (lectors, agregats i Ramons y Cajals). Aquesta retallada equival al 5,73% del total de la despesa en places estructurals de PDI de la UAB. Alhora, la retallada que es prepara en places estructurals del PDI suposa el 70,23% del total de la retallada en PDI a la UAB que volen promoure durant aquest any. No cal dir que aquest fet contradiu les declaracions que reiteradament han anat fent els responsables polítics de la UAB i de la Direcció General.
  •  A la columna AA s’hi indica la quantitat de places estructurals, equiparades a dedicacions complertes, eliminades per departaments. El total suma 128 places a temps complerts que s’esvaeixen. La retallada en persones encara serà superior, doncs entre els recursos estructurals hi ha, en alguns casos, places amb dedicació a temps parcial.
  •  La retallada en places no estructurals per departaments la podeu trobar fent la diferència entre les columnes X i Y. En síntesi, la retallada en el total de recursos no estructurals serà de 2,01 milions €. Aquesta quantitat equival a uns 165 professors/es associats assimilats a contractes A26.

Comissió Mixta CEO‐CPA 18‐1‐12 DESCRIPCIÓ DELS DIFERENTS ELEMENTS DE LA TAULA D’AJUSTOS

AJUST DE PLANTILLA DELS DEPARTAMENTS DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA

Comissió Mixta CEO-CPA 18-1-2012 – Criteris d’ajust de PDI (versió preliminar)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en retallades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Document de treball de l’Equip de Govern de la UAB amb dades dels professors i professores afectats

  1. Retroenllaç: La magnitud de la retallada en PDI a la UAB! « ASSEMBLEA D’ESTUDIANTS DE CIÈNCIES I BIOCIÈNCIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s